Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți bucura de preparate specifice țărilor care înconjoară Marea Mediterană la un eveniment culinar deosebit, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Onești. Trebuie doar să iei cu tine pofta de a degusta preparate sănătoase, pentru că până la următoarea vacanță vei „călători” prin intermediul bucătăriei în Spania, Italia sau Grecia. 

Este sănătoasă și gustoasă, susține buna condiție fizică, e variată și chiar ajută la slăbit. Vorbim despre bucătăria mediteraneană, care a devenit populară la nivel internațional și care a strâns și foarte mulți fani români. Arome subtile, delicatețe și savoare, te așteaptă la evenimentul culinar dedicat fructelor de mare, ce va avea loc la Onești, în perioada 7 – 9 iulie, în organizarea LE OAC OAC BISTRO.

Evenimentul dedicat fructelor de mare va avea loc în parcarea supermarketului Kaufland, fiind deschis zilnic între orele 12.00 – 22.00.

„Vă așteptăm în parcarea KAUFLAND ONEȘTI la un eveniment culinar dedicat Fructelor de Mare!
Bucătarii noștri vor găti pentru dumneavoastră preparate delicioase din fructe de mare:
PAELLA, SCOICI, CREVEŢI, CALAMAR, DORADĂ, CARACATIȚĂ și multe alte bunătăţi”, au transmis organizatorii festivalului LE OAC OAC BISTRO.

Intrarea este GRATUITĂ.