Viitorul Onești a obținut, sâmbătă seară, a doua victorie stagională în Liga 3, după ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața celor de la Olimpic Zărnești, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a Seriei a 5-a.

În urma acestui succes, Viitorul Onești a acumulat 6 puncte și a urcat în clasament pe locul 7 (din 10 competitoare), la un punct în urma adversarei de sâmbătă și a celor de la Kids Tâmpa Brașov, în faţa cărora a pierdut greu, în urmă cu o săptămână.

„O primă repriză cu un gol superb a lui Alin Gîrneață, bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit, un șut senzațional din afara careului! Portarul nostru Ionuț Dubină s-a remarcat în multe faze cheie ale partidei, având mai multe intervenții excepționale. Cu o posesie bună, adversarii au reușit egalarea în urma unui penalty acordat pe finalul primei reprize.

A doua repriză, băieții noștri au ieșit de la cabine determinați să câștige această partidă, având o posesie a mingii mult mai bună. În minutul 53 echipa noastră a preluat conducerea după un contraatac rapid și un șut a lui Andrei Ghenici, deviat în poartă de un adversar. La doar 1 minut de la intrarea pe teren, Vlad Miron a dat lovitura de grație echipei din Zărnești după un asist perfect și altruist a lui Alin Gîrneață!” au transmis reprezentanții Viitorul Onești.