Viitorul Curița a încheiat turul campionatului pe primul loc în seria “Valea Trotușului”, fiind singura echipă neînvinsă din județ, iar Mihai Fudulache și Adrian Andronache nici nu concep ca echipa pe care o finanțează să nu facă pasul în eșalonul superior.

Pentru a juca în premieră în Liga a 3-a, Viitorul Curița mai are însă de parcurs câteva etape dificile: returul sezonului regulat, play-off-ul (unde va înfrunta cele mai bune echipe din județ, în această fază a competiției urmând să se întâlnească primele trei clasate din cele două serii – “Valea Trotușului” și “Bacău”) și, finalmente, barajul.

În speranța că Rareș Mihalache și compania vor izbuti să depășească cu bine toate aceste obstacole, Mihai Fudulache și Adrian Andronache au achiziționat, de curând, un microbuz modern, cu 19 locuri, marca Mercedes, cu care “alb-verzii” să efectueze deplasările la meciurile din Liga a 3-a.

Microbuzul este nou-nouț, iar după sărbătorile de iarnă urmează a fi inscripționat cu denumirea și sigla echipei, cum au toate cluburile care se respectă.