Viitorul Curița a făcut o primă repriză perfectă pe stadionul “Milcovul II”, în această după-amiază, iar la final s-a impus, cu scorul de 4-1, în fața formației gazdă, CSM Focșani, locul 10 în Seria I a Ligii a 3-a.

Pe un teren înghețat, dar curățat de zăpadă, Curița a avut o primă jumătate de oră fantastică, în care a marcat de nu mai puțin de patru ori: Tudorache (7, 15), Corman (20) și Botezatu (29), gazdele punctând și ele o dată, în minutul 25.

În partea a doua a jocului, Costică Ene a rulat tot lotul aflat la dispoziție, iar focșănenii au închis tabela (4-2 pentru Viitorul, rezulta final), prin golul semnat de Predoiu (fost atacant la SC Bacău), din penalty.

Viitorul Curița a început meciul în următoarea distribuție: Dascălu – Blănaru, Situaru, Șchiopu, Maxim – Ardeleanu, Mihalache, Botezatu, Corman – Folea, Tudorache.

Au mai jucat: Crăciun, Duță, Ad. Gheorghiu (12 minute), Marcu, Toader, Flenchea, Alex Andrei.

“Am făcut o primă repriză foarte bună, jucătorii nou-veniți s-au agrenat perfect în jocul echipei. Cu o pregătire bună și o disciplină tactică adecvată, consider că vom putea să ne îndeplinim obiectivele stabilite”, a spus Costică Ene, antrenorul principal al Viitorului Curița.

Sâmbătă, Viitorul Curița avea programat încă un amical, cu CFR Pașcani, în deplasare, însă meciul a fost contramandat de ieșeni. Directorul sportiv al pășcănenilor, Bogdan Mandric, fost portar la FC Onești (a jucat inclusiv la barajul de promovare în “A”, cu Electroputere, în locul lui Floria, care a ieșit accidentat), a transmis mai întâi că terenul lor este acoperit cu zăpadă, iar când a fost invitat să vină la Onești, a refuzat pe motiv că ar avea autocarul stricat.