Silviu Lupu, cel mai bun marcator al echipei Viitorul Curița în sezonul precedent, când cășunenii au disputat barajul de promovare în Liga a 3-a, nu mai face parte din lotul lui Costică Ene.

Silviu Lupu (foto – al doilea din stânga, cu bluză de trening) a început campionatul cu Viitorul, marcând două goluri în jocul de debut, cu AS Filipești, câștigat de echipa lui Costică Ene cu 6-0.

Spectatorii prezenți la ultimul meci disputat de Viitorul Curița (sâmbătă, 9 septembrie, 3-0 cu Gloria Zemeș, pe stadionul CSM din Onești) au remarcat absența din echipă a lui Silviu Lupu, despre care nu au știut nimic.

UNU PE TROTUȘ a aflat că golgeterul Viitorului din stagiunea trecută nu mai face parte din lotul cășunenilor!

Mihai Fudulache, finanțatorul echipei, explică cum s-a produs “divorțul”.

“Din păcate, Silviu Lupu nu ne-a transmis motivul pentru care a renunțat la echipă, pur și simplu ne-am trezit că nu s-a mai prezentat la antrenamente. Vestea renunțării sale am primit-o de la colegii săi de echipă, probabil lor le-a dezvăluit mai multe.

Motivul financiar nu există, deoarece suntem cu plățile la zi față de toți jucătorii, conform înțelegerii. Bănuiesc că jucătorul a ales să se retragă ca urmare a nivelului ridicat la care a a ajuns echipa prin transferurile făcute în această vară,  el nereușind să țină pasul cu restul colegilor. Îi dorim succes pe viitor, indiferent unde va alege să evolueze de-acum încolo, dacă va mai juca fotbal, ne-a spus omul numărul unu din club.

Viitorul Curița va juca următorul meci tot pe teren propriu, pe stadionul CSM din Onești, sâmbătă, 16 septembrie, ora 17.00, cu AS Negri (locul 16 în clasament, cu un egal și trei înfrângeri).