Pe terenul pe care în urmă cu o săptămână evoluau, într-un meci demonstrativ, foști câștigători ai Cupei Campionilor Europeni precum Belodedici, Bumbescu ori Mihail Majearu, Viitorul Curița, liderul campionatului județean de fotbal, a contabilizat un nou succes, 3-1 în fața echipei CSM Moinești, condusă de pe bancă de fostul jucător al lui FCM Bacău, Sorin Trofin.

La pauză scorul a fost 1-0 pentru Viitorul Curița, Silviu Lupu deschizând scorul în minutul 7. Gazdele au egalat la începutul reprizei secunde, dar nu au reușit să-i încurce pe cășuneni, deși antrenorul Sorin Trofin dorea foarte mult să-și ia revanșa după eșecul umilitor din tur (0-8). Viitorul a mai punctat de două ori prin Mihai Toader și George Alexandru Folia și s-au impus cu 3-1, al 20-lea succes stagional pentru trupa lui Costică Ene.

Etapa viitoare, Viitorul Curița are un meci lejer, urmând să primească vizita  “lanternei roșii” – Flamura Roșie Sascut, după care cea mai bună echipă din serie se va deplasa la Măgirești, pentru a tranșa definitiv lupta pentru primul loc.

Chiar dacă încă nu a obținut calificarea la baraj și mathematic, este de domeniul fantasticului ca Viitorul Curița să fie depășită în clasament în ultimele șase etape rămase de disputat. De aceea l-a întrebat pe Costică Ene dacă are o preferință anume în privința adversarului de la baraj. “Până acolo mai avem de jucat câteva meciuri, eu zic să nu ne grăbim. Consider că lupta pentru primul loc nu este încheiată, mai avem nevoie să nu pierdem la Măgirești, peste două săptămâni. Abia după aceea ne vom gândi la baraj unde, cinstit vorbind, nu am o preferință anume. Am văzut cam cine am putea juca, dar să ajungem noi acolo și mai vorbim”, ne-a spus tehnicianul Viitorului Curița.

Cu cine mai are de jucat Viitorul Curița în ultimele șase etape: Flamura Roșie Sascut (locul 16, acasă), Vuturul Măgirești (locul 2, deplasare), Gloria Zemeș (locul 13, acasă), AS Negri (locul 10, deplasare), CS Dofteana (locul 7, acasă) și restanța din etapa a 21-a cu Biruința Letea Veche Bacău (locul 8), amânată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, de pe teren propriu.