Fără telefoane mobile! Înaintea returului barajul de promovare cu Sănătatea Darabani (sâmbătă, 24 iunie, ora 17.30, stadion CSM, Onești), Costică Ene aplică aceleași metode pe care le folosesc și tehnicienii echipelor mari înaintea unor jocuri importante.

Antrenorul Viitorului Curița a decis să-și bage elevii în cantonament, la Pensiunea “Înțărcătoare”, de la Scutaru, un loc retras, în mijlocul pădurii, unde telefoanele mobile rămân fără semnal.

“Băieții au nevoie de relaxare, nu să stea pe Facebook. Ne așteaptă un meci greu, mai ales că se resimte oboseala acumulată în timpul sezonului. Eu sper ca ei să conștientizeze că acest meci este un punct de referință în cariera lor, nu în fiecare zi ajungi să joci un meci de promovare”, a spus Costică Ene.

Viitorul Curița se află la “Înțărcătoare” de ieri după-amiază și va sta acolo până la ora jocului, cu excepția antrenamentelor, pe care le efectuează la Onești, pe terenul CSM.

Dacă Viitorul va reuși să promoveze în Liga a 3-a, Curița va deveni una dintre cele mai mici comunități care au avut vreodată echipă în eșalonul trei. Satul Curița nu are 1.000 de locuitori!

Pensiunea “Înțărcătoare” a fost construită în 1954, pe locul unei foste cabane de vânătoare, la ordinul direct al lui Ion Gheorghe Maurer, fost prim-ministru al României în perioada 1961-1974 și președinte al Prezidiului Marii Adunări Naționale a Republicii Populare Române în perioada 11 ianuarie 1958 – 21 martie 1961.