Sub privirile lui Marcel Colpoș, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Onești, fost finanțator al echipei FCM Onești, Viitorul Curița a terminat învingătoare, scor 11-0 (4-0), în fața formației Dinamo Bacău, într-un meci din cadrul etapei a 23-a a Ligii a 4-a Bacău.

Cea de-a doua apariție a Viitorului Curița în fața propriilor suporteri în acest an s-a încheiat cu un succes categoric al băieților lui Costică Ene.

Rareș Mihalache și compania au controlat jocul cu autoritate, formația vizitatoare încheind confruntarea în corzi, precum un boxer rănit de la atâtea lovituri primite. De altfel, văzând neputința celor de la Dinamo, care încasau gol după gol, arbitrul întâlnirii n-a mai așteptat expirarea celor 90 de minute regulamentare, și a fluierat sfârșitul partidei mai devreme cu câteva minute.

Tot meciul s-a jucat la o singură poartă, iar pe lista marcatorilor și-au trecut numele mai bine de o treime dintre jucătorii utilizați de Costică Ene: Botezatu (minutele 6 și 20), Tudurache (30, 34), Corman (51, 56, 81), Rareș Mihalache (73), Maxim (75, 84), Toader (79).

Adi Gheorghiu, care a intrat la pauză, a fost foarte aproape să înscrie un gol de excepție, direct din corner, dar mingea plecată din piciorul său drept s-a oprit doar în bara laterală mai îndepărtată a porții băcăuanilor.

Lume bună în tribune

Printre spectatorii care au luat loc în tribunele stadionului CSM din Onești, i-am remarcat pe omul de afaceri oneștean Marcel Colpoș, cel care a susținut echipa de fotbal FCM Onești dar și clubul de box Voința Onești, președintele CSȘ Onești, Florin Rădulescu, avocatul și totodată consilierul local Gelu Panfil, etc. Colpoș a venit la meci la invitația lui Mihai Fudulache, principalul finanțator al echipei.

Desigur, nu a lipsit din tribună nici Adrian Andronache, de la Agroland, care s-a alăturat și el proiectului Viitorul Curița.

Viitorul Curița a evoluat în următoarea distribuție: Albescu – Ardeleanu (65 Grigore), Belecciu, Irimia, Maxim – Sitaru – Corman, Botezatu – Mihalache (75 Toader), Tudurache (46 Adi Gheorghiu), Folia (71 Priboi).

Sâmbăta viitoare, pe 14 aprilie, Viitorul Curița va evolua în deplasare, cu CSM Moinești.