Viitorul Curița a cerut AJF Bacău să rejudece contestația prin care gruparea de lângă Onești a reclamat dreptul de promovare al echipei Gauss Bacău (detalii AICI), dar în același timp s-a adresat și FRF-ului, solicitând un răspuns în această speță.

Viitorul Curița a depus contestația la AJF Bacău joi dimineață (n.r. – 21 iunie), solicitând judecarea acesteia în regim de urgență, dat fiind faptul că ieri (n.r. – sâmbătă, 23 iunie), era programată manșa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a dintre reprezentantele județelor Bacău și Botoșani.

În paralel, oficialii de la Viitorul Curița au depus o contestație și la Federația Română de Fotbal (FRF), de unde se așteaptă, de asemenea, un răspuns.

Între timp, ieri, Gauss a făcut un pas mare spre Liga a 3-a (în situația în care nici AJF și nici FRF nu vor schimba decizia inițială a AJF-ului cu privire la dreptul de promovare al băcăuanilor), după ce a reușit să-și adjudece prima manșă a barajului de promovare, pe terenul celor de la Avântul Albești.

Gauss Bacău s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Ionuț Furtună în minutul 63, și a devenit favorită la promovare înaintea returului de pe teren propriu, de la sfârșitul săptămânii viitoare.

Sursa foto: facebook.com/GaussBacau