Deși o așteaptă un meci decisiv pentru promovarea în Liga a 3-a, Viitorul Curița nu s-a menajat deloc în confruntarea cu Voința Gârleni, impunându-se după prelungiri, scor 5-2 și adjudecându-și faza județeană a Cupei României.

Costică Ene nu a menajat niciun jucător în vederea meciului cu Sănătatea Darabani, de sâmbătă (24 iunie, orele 17.30, stadion CSM), în urma căruia vom afla dacă Viitorul Curița va evolua din toamnă în Liga a 3-a.

Meciul de pe stadionul de la Letea-Veche nu a fost deloc ușor, campioana județului bacău fiind condusă de amfitrioni în două rânduri, 1-0, și 2-1.

La finalul celor 90 de minute de joc tabela de marcaj a indicat egalitate, 2-2, astfel că s-a intrat în prelungiri, unde Curița nu i-a mai dat nicio șansă Voinței Gârleni, înscriind nu mai puțin de trei goluri.

S-a terminat 5-2 pentru Viitorul Curița – goluri înscrise de Silviu Lupu (de trei ori) și de Bogdan Corman (2 goluri).

Misiunea Viitorului Curița a fost cumva ușurată și de cele două eliminări survenite în tabăra adversă.

Echipa din Curița va intra de mâine în linie dreaptă cu pregătirile în vederea meciului de sâmbătă, 24 iunie, cu ACS Sănătatea Darabani, contând pentru barajul de promovare în Liga a 3-a.

În jurul partidei care va avea loc pe stadionul CSM din Onești există deja un interes enorm, clubul gazdă mizând pe o prezență consistentă a publicului.