Polițiștii rutieri au surprins un șofer conducând cu 115 kilometri la oră în localitate. Surpriza a fost că bărbatul era dat în urmărire internațională de Belgia, notează zdbc.ro.

„La data de 19 ianuarie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşurau activităţi de monitorizare a traficului, pe strada Calea Moineşti, din localitate, au surprins un autoturism circulând cu viteza de 115 km/h, fapt pentru care a fost oprit.

La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 44 de ani, din mun. Bacău, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare.

Bărbatul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Bacău, în vederea efectuării demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile belgiene, fiind căutat pentru comiterea de infracțiuni informatice și constituire de grup infracțional organizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru. (foto: captură video zdbc.ro)