Un motociclist a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău, în urma unui accident rutier care s-a petrecut pe DN 11, în afara localității Măgura. Din fericire, motociclistul, în vârstă de 53 de ani, care se deplasa pe direcția Bacău – Onești, a scăpat cu leziuni ușoare și nu a necesitat internarea.

Accidentul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 18.00 și, potrivit cercetărilor efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri, a fost cauzat de faptul că motociclistul nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din față.

“La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri au efectuat cercetări cu privire la un accident rutier produs pe DN 11, în afara localității Măgura, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 53 de ani, din Bacău, care conducea o motocicletă pe direcția Bacău – Onești, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa și care a redus viteza, a frânat brusc, a derapat și a căzut pe carosabil.

În urma evenimentului rutier, motociclistul în vârstă de 53 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Bacău, unde nu a necesitat internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători, moto și auto, a fost negative, iar în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.