O bătrână din Bârlad şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost atacată de o haită de câini. Căţeii au înconjurat-o brusc pe femeia care mergea liniştită pe stradă, cu căruţul după ea. Par, în primă instanţă, prietenoşi, până când unul dintre ei o muşcă, iar ceilalţi îl imită când victima se sperie şi începe să gesticuleze. Norocul femeii a fost un trecător care a alungat haita, relatează observatornews.ro.

„După ce Bârladul a plătit o basculantă de bani pentru ca bârlădenilor să nu le mai fie teamă când merg pe stradă de numărul mare al maidanezilor, iată că aceștia, maidanezii, sunt din ce in ce mai mulți și atacă oamenii care își permit să treacă pe unde acești maidanezi își fac veacul. Primarul in loc să ofere ONG-urilor bârlădene acest serviciu de ecarisaj, l-a oferit pe sume fabuloase, 1500 lei per câine, unora care nu au nimic în comun cu orașul Bârlad. Rezultatele? Iată doar două locuri din Bârlad, zona Gura Leului și Podul Pescăriei, unde un copil sau un bătrân pot deveni victime ale câinilor fără stăpân”, a scris pe Facebook Tibi Nechita, bărbatul care a publicat imaginile.

În urmă cu aproape o lună, un bărbat de 40 de ani, din satul Răcăuți, comuna Buciumi, a fost găsit fără suflare pe un teren agricol dintre Răcăuți și Onești, cadavrul prezentând multiple mușcături de câine (DETALII AICI).

VEZI VIDEO AICI