Tradiționala paradă a absolvenților de liceu din Onești a acaparat toată atenția zilei de luni, 29 mai. Elevii au defilat pe principalele bulevarde din Onești îmbrăcați în robe și au oferit un adevărat spectacol șoferilor aflați în trafic și trecătorilor.

Este prima zi în care clasele de a 12-a din Onești chiulesc în mod organizat și, mai mult, profesorii sunt martorii acestei bucurii și încurajează explozia de energie.

Absolvenții claselor a 12-a de la liceele din Onești au dat startul distracției printr-o paradă pe principalele bulevarde, care a avut ca destinație finală platoul de lângă sala polivalentă „Nadia Comăneci”, din parcul municipal. Dotați cu goarne și fumigene, elevii au făcut o atmosferă senzațională, bucurându-i chiar și pe trecătorii de ocazie.

Cei mai buni elevi, șefii de promoții, vor fi premiați de autoritățile locale (n.r. – ceremonia se află la ora redactării acestui articol în plină desfășurare).

Este pentru al doilea an la rând, după doi ani de restricții, când festivitățile de acest gen au fost deschise atât pentru elevi, cât și pentru părinți.

Dacă până în 2021 părinţii făceau poze prin gard, pentru a-şi aminti de aceste momente, iată că de doi ani se pot bucura alături de elevi de festivitatea de final de an şcolar.

Marșul Absolvenților – Onești 2023 se va încheia cu un concert al al lui Rareş Mariş.