UPDATE – 15.16: “Duminică, un  tânăr  în vârstă de 27 de ani,  în timp ce conducea un motoscuter pe drumul comunal din comuna Zemeș, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acccidentat o familie, compusă din trei persoane – soț, soție și copil cu vârstele de 21 ani – bărbatul, 20 de ani – femeia și 3 ani – fetița.

Toate cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Moinești.

Bărbatul a ajuns cu ruptură de splină, iar tânăra avea ruptură de bazin. Fetița a fost și ea internată sub observație. Șoferul motoscuterului s-a prezentat și el la spital, cu politraumatism prin accident rutier.

Conducătorul motoscuterului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare  corporală din culpă”, au declarat reprezentanți ai IPJ Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Doi adulți și un copil au fost loviți în plin de o motocicletă, în timp ce traversau strada în fugă. Teribilul accident a fost surprins de o cameră video de supraveghere amplasată în zonă, informează desteptarea.ro.

Cele trei persoane au fost lovite în plin de motocicleta care circula cu mare viteză chiar la marginea drumului.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut duminica trecută, în localitatea băcăuană Zemeș.

În urma leziunilor suferite din impact, toate cele trei persoane lovite de motocicletă au ajuns la spital: bărbatul și femeie sunt internați la Spitalul de Urgență Moinești, iar copilul a fost transferat la o unitate medicală din București. (sursa video: Spatariu Vasile / desteptarea.ro)