În acest weekend au debutat partidele de baraj în urma cărora vom afla noile echipe din Liga 3 în sezonul 2020-2021. În primul meci din Grupa B – Regiunea I, din care face parte și FC Viitorul Curița, campioana județului Bacău, s-a înregistrat un rezultat total neașteptat, favorita turneului fiind învinsă de Dante Botoșani.

CS Sporting Juniorul Vaslui, echipă creditată cu prima șansă la câștigarea turneului de baraj de la Pașcani, a fost învinsă cu 2-1 de Dante Botoșani, ceea ce modifică complet calculele în Grupa B – Regiunea I.

Rezultatul înregistrat ieri o avantajează la prima vedere pe FC Viitorul Curița, numai că băieții lui Rareș Mihalache vor avea parte de un meci infernal miercuri, 5 august, Sporting Juniorul Vaslui jucându-și ultima șansă la promovare.

Dacă gruparea de lângă Onești va reuși să o învingă pe Sporting Vaslui – a mai făcut-o anul trecut, în Cupa României – atunci FC Viitorul și Dante Botoșani vor juca în ultimul meci cu biletele de Liga 3 pe masă.

Pe 5 august este programat meciul FC Viitorul Curița – Sporting Vaslui, iar pe 9 august se va disputa partida FC Viitorul Curița – Dante Botoșani, toate meciurile fiind găzduite de stadionul municipal din Pașcani. (foto: captură video; sursa video: Religia Sportului)