Liderul PNL Bacău, Ionel Palăr, totodată candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bacău, i-a reproșat primarului liberal al orașului-stațiune Slănic Moldova, Gheorghe Baciu, apropierea față de primarul PSD al comunei Dofteana, Ioan Bujor.

“E o mică Uniune Europeană aici, la noi, în județul Bacău, între Comănești, Moinești și Dărmănești. Practic, Bunul Dumnezeu a făcut să stea toți cei trei primari astăzi la această masă. Domnul Baciu, de la Slănic, e o distanță mare între dumneavoastră, dacă vreți să fiți și dumneavoastră inclus în această frumoasă piesă liberală, faceți tot posibilul. Știu că aveți o relație de prietenie cu primarul de la Dofteana. Știu asta, dar domnul primar de la Dofteana nu este primar liberal.

Aveți (n.r. – Gheorghe Baciu) două variante: convingeți locuitorii din Dofteana să-l voteze pe domnul Pițigoi Cătălin, să avem un primar liberal, și așa legătura între celelalte localități liberale va fi făcută frumos”, a declarat Ionel Palăr, la o acțiune din cadrul campaniei electorale.

Declarația pe care a făcut-o Palăr la adresa lui Baciu amintește de reacția liderilor PSD Bacău la adresa primarului orașului Târgu Ocna, Ștefan Șilochi, pe care social-democrații aveau în cele din urmă să-l excludă din partid. (foto: desteptarea.ro)