Îndrăgita interpretă de muzică populară Gabriela Comăneci a lansat de curând o piesă de excepție, care cu siguranță va răsuna în boxe la cele mai mai petreceri. Intitulată „Inimă”, noua piesă a apreciatei artiste din Oneşti adoptă inflexiuni şi frazare ce duc cu gândul la muzica balcanică și se anunță un mare succes.

Proaspătă mămică, Gabriela Comăneci, originară din Cașin, ne-a mărturisit: „Așa după cum ştiţi, până acum am adus în faţa dumneavoastră un bogat repertoriu de muzică populară, însă, odată cu venirea băiețelului în familia noastră, schimbările se ţin lanț chiar şi în materie de stil muzical, drept dovadă fiind piesa nou lansată, INIMA! Eu, de obicei, îmi compun singură piesele, și cred că acum băieţelul pe care ni l-a dăruit Dumnezeu a fost motivul inspirației mele și al acestei noi abordări”.

Orchestraţia celei mai noi piese lansate de oneşteanca Gabriela Comăneci îi aparţine echipei din studioul de înregistrări al lui Damian Drăghici, renumit compozitor, producător și artist care cântă la mai multe instrumente muzicale. Piesa „Inimă” are şi un videoclip, realizat de videograful Marian Pârjol. „Este un videoclip reuşit şi, în același timp, inedit, spunem noi”, adaugă Gabriela Comăneci.

Într-adevăr, videoclipul atrage ca un magnet încă din primele secunde, în care Gabriela Comăneci și band-ul său apar pe platforma unui tir, într-un decor de vis, pe care îl oferă zona Scutaru. „Talentatul Marian Pârjol a reuşit să surprindă cele mai bune imagini. Filmările, mai ales cadrele când noi eram pe platforma acelui tir, ne-au amuzat foarte tare”.

Videoclipul piesei „Inimă” s-a mai filmat la restaurantul Aroma din Cașin și ultima parte, în care apare un foc de tabără mare, chiar în grădina interpretei. „Ca să putem sărbători cu toții la final cu un păhărel și un grătar”.

„Piesta „Inimă” este un dialog al meu cu mine, cu inima mea, într-un mod satiric, așa cum mi-e și felul, vesel și şugubăţ.

Am abordat acest stil balcanic pentru că-mi place să cânt orice gen muzical. Vocea îmi permite să cânt tot ceea ce îmi face sufletul să vibreze, iar la evenimentele private unde cânt alături de trupa mea Gabriela Comăneci Taraf&Band, ador să fac oamenii fericiți!”, a concluzionat Gabriela Comăneci.

Gabriela Comăneci s-a născut la 17 iunie 1986, în Onești, județul Bacău, îmbogățind de atunci sufletele iubitorilor de folclor și tezaurul muzicii populare moldovenești. O fire plină de veselie, de optimism, caldă și romantică, dar și plină de exuberanța tinereții atât de frumos reprezentată de ea, Gabriela cucerește scene, inimi și premii, muncind continuu pentru a-și modela talentul muzical.

Gabriela a început studiul muzical la vârsta de 12 ani, la “Liceul de Artă” din Bacău, continuând apoi pasiunea sa muzicală la Academia de Muzică “Gh. Dima”, din Cluj Napoca. Actualmente, Gabriela este profesoară.

De-a lungul vremii, Gabriela Comăneci a câștigat mai multe premii, dintre care amintim locul I la Festivalul „Florin în Țara Bârsei”, la Brașov, și o mențiune în anul 2005 la Festivalul „Mamaia” de la Constanța. În anul 2013, Gabriela cucerește inimile ardelenilor, câștigând premiul I printre cei mai buni soliști vocali, la concursul „Strugurele de Aur” de la Jidvei (jud. Alba).

Câteva melodii din repertoriul Gabrielei Comăneci, sunt: “Bădișor cu ochi ca mura”, „Mă ajunge câte-un dor”, „Omul bun n-are noroc”, „Așa-i nunta la Bacău”, „Eu în viață-s cu noroc” și „Bădișor din Chișinău”, melodie pe care dorim să o prezentăm către dumneavoastră, deoarece reprezintă un model autentic al muzicii moldovenești.