Odată cu lansarea primului ei single, oneșteanca Sara Munteanu a căpătat numele de scenă Sarah și a început turul televiziunilor, la invitația acestora. Ieri dimineață, Sarah a fost prezentă în platoul matinalului Kanal D, gazde fiindu-i Bursucu, George Tănase și Viviana Sposub.

Ca și în cazul invitației la „ Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, apariția Sarei Munteanu a fost una de vis, toți cei prezenți fiind fermecați de vocea tinerei din Onești.

Pentru Sarah vor urma în mod sigur noi și noi apariții televizate, invitațiile începând să curgă pe adresa talentatei artiste.

Sarah a participat în weekend la un concurs la Galați unde a obținut premiul cel mare la categoria ei de vârstă  – Trofeul Adolescent – cu o performanță de excepție, toți jurații notând-o cu 10!

„Sarah este unul din tinerii artiști ai noului val de talente propus de MediaPro Music și Voices Media. Trecută deja prin filtrul concursurilor de voce destinate copiilor, unde a câștigat nenumărate premii întâi, Sarah își anunță acum intenția de a cuceri inimile ascultătorilor cu primul ei single, intitulat Fiori”, menționează reprezentanții MediaPro Music. (foto: Sara Munteanu)