Un incident neobișnuit a fost surprins pe video la Târgul de Crăciun din orașul Odessa, din Ucraina. Doi Moș Crăciun s-au luat la bătaie în stradă, sub privirile trecătorilor și și-au împărțit cu furie lovituri cu pumnii, dar și cu sacoșele cu cadouri, relatează observator.tv.

Scena s-a consumat chiar în buricul Târgului de Crăciun de la Odessa. Potrivit martorilor, încăierarea dintre cei doi ”Moș Crăciuni” a început chiar sub bradul împodobit al târgului.

Bătăușii au ajuns apoi în stradă, unde au continuat să-și schimbe lovituri. S-au lovit cu pumnii, dar și cu sacoșe cu cadouri. O Crăciuniță a intervenit pentru a-i despărți, dar nu a avut succes.

Unul dintre bătăuși a rămas, în cele din urmă, fără costumul de Moș Crăciun. În final, după intervenția mai multor trecători, spiritele s-au potolit, mai scrie sursa citată.

Potrivit martorilor, concurența neloială pare să fie cauza scandalului. Life News spune că unul dintre Moș Crăciuni, supranumit Timur, a venit în zonă și a început să se fotografieze cu turiștii de la Târgul de Crăciun.

Când s-a pozat cu o tânără, celălalt Moș Crăciun, numit Mustafa, s-a înfuriat și i-a cerut să plece, pentru că ar fi intrat pe teritoriul său. Pentru că ”intrusul” nu l-a luat în seamă, cearta a degenerat în bătaie.