Direcția 5 a concertat, în această seară, în parcul municipal din Onești, iar trupa condusă de Marian Ionescu a făcut un adevărat show. Oamenii s-au alăturat la un moment dat pentru ca „coregrafia”  să iasă perfectă.

Sute de oameni s-au adunat în fața scenei din parcul municipal din Onești pentru concertul formației Direcția 5, de duminică seară.

Inițial, oamenii se așezaseră mai departe de scenă, respectând felul în care au găsit poziționate scaunele de către organizatori, însă la îndemnul lui Cristi Enache fiecare spectator și-a luat scaunul și s-a mutat mai în față, cei mai rapizi prinzând locurile cele mai bune.

Spectacolul a fost pe placul tuturor. Cu mic, cu mare, cei prezenți s-au bucurat de concert și s-au alăturat îndemnului vocaliștilor Cristi Enache și Alina Crișan (ex-ASIA, ex-ALINKA), care le-au cerut să fie și ei activi.

Oamenii au fredonat versurile trupei și au completat coregrafia cu lanternele telefoanelor, care au luminat platoul din vecinătatea sălii polivalente „Nadia Comăneci” la ceas de seară.