Doi electricieni, unul de 36 de ani, altul de 52 de ani, au murit luni seară înjunghiați, la Onești, unde fostul proprietar al casei în care lucrau a intrat peste ei și i-a luat ostatici, puțin înainte de ora 12.00.

Detalii uluitoare ies la iveală în tragedia ce a avut loc luni la Onești, unde doi muncitori  au fost sechestrați şi ucişi într-o locuință de fostul proprietar al apartamentului.

Potrivit zdbc.ro, în 2018, Gheorghe Moroșan a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care anunță că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se satisfac câteva doleanțe.

Sexagenarul l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că l-ar fi evacuat cu jandarmii fără să arate un document care să-i dea acest drept. Unul dintre jandarmi i-ar fi pus pistolul la cap fiicei lui, ca să o grăbească să iasă din casă.

În momentul evacuării, Moroșan era plecat în străinătate, iar la revenirea în țară, nu a reușit să recupereze nimic din apartament. A făcut o încercare oficială, dar executorul ar fi pretins că sigiliul pus pe apartament fusese distrus.

A făcut mai multe plângeri penale, dar nu ar fi fost niciodată chemat și întrebat. A reclamat și conducerea poliției din Onești, tot fără rezultat.

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

Peste 3 ani, timp în care nimeni nu a luat în seamă amenințările, el s-a răzbunat pe cei doi electricieni, unul de 36 de ani, altul de 52 de ani, trimiși de noul proprietar al apartamentului din Onești. Criminalul nu a folosit o armă de foc, i-a ucis pe amândoi cu o sabie și un cuțit.

Una dintre fiicele bărbatului, stabilită în Germania, a spus la Pro TV că tragedia ar fi putut fi evitată

Fiică„A fost o executare, dar nu era executare silită învestită cu formulă executorie. Nu s-au prezentat cu niciun document. S-a furat tot din apartament, iar astăzi a sunat o vecină care informa că cineva este în apartament și nu știe ce face acolo.”

Reporter: „La acest moment apartamentul era al părinților dumneavoastră?”

Fiică„Este al părinților mei, dar nici în momentul de față nu s-a prezentat nimeni, deși tatăl meu a cerut acel act, să i se aducă acel act. Astăzi nu i s-a adus actul care dovedea că apartamentul nu îi mai aparține. De ce s-a ajuns la așa ceva când puteau să aducă acel document?”

Reporter„Și se rezolva așa, totul, credeți, dacă aduceau acea hârtie?”

Fiică„Dacă aduceau acea hârtie se rezolva totul.”

Reprezentanții firmei care deține în prezent apartamentul susțin că imobilul a ajuns în proprietatea companiei în 2009, ca urmare a unei sentințe judecătorești și a fost în conservare până acum. (foto: captură video; video: zdbc.ro)