Savuroasa pizza napolitana, cea cu blat subțire și margini umflate, dar extrem de pufoase, a ajuns și la Onești, în toată autenticitatea sa. De câteva zile, se poate comanda la Napoli Pizza by Club 8 Ball”, preparată și modelată ca la carte, din aluat tipic napoletan și cu un gust ireproșabil.

Margini mai înalte pufoase cu suprafața crocantă, de culoare aurie, tipică produselor coapte în cuptor, aluat subțire la mijloc și minimalism. Așa este pizza napolitana. Iar dacă marginile prezintă pete de arsură – în proporție normală de 30% – n-ar trebui nicidecum să vă revoltați, fiindcă n-a ars nimeni pizza aceea. Petele de arsură nu fac de fapt decât să redea aspectul de leopard, specific pizzelor napoletane.

Pizza napoletana de la “Napoli Pizza by Club 8 Ball” are tot ce trebuie pentru a o savura pe deplin: o consistență moale, elastică, astfel încât să fie ușor de îndoit ori de tăiat; o formă caracteristică, specifică pâinii bine crescute și bine coapte, amestecată cu aceea a acidului roșiilor, cu a condimentelor folosite și cu aroma mozarellei coapte.

La sfârșitul procesului de coacere – pe vatră – pizza napoletana emană un miros caracteristic, cu un parfum delicios. Tomatele, odată pierdut excesul de apă, rămân de o consistență densă, iar mozzarella se va găsi topită pe suprafața pizzei.

“O pizza trebuie să aibă blat subțire și margini crocante! Apoi, toate ingredientele folosite trebuie să fie de calitate! Tocmai de aceea, ne procurăm cele mai bune produse din Italia, dar și de la producătorii locali, pentru a genera o îmbinare perfectă a gusturilor. Iar acest lucru se poate desăvârși doar după reguli stricte. Noi nu vindem povești, noi oferim calitate, iar principala preocupare a noastră este satisfacția clienților”, a spus Ianoș Torok, administratorul “Napoli Pizza by Club 8 Ball”.

“Napoli Pizza by Club 8 Ball” livrează la domiciliu oriunde în Onești și în localitățile învecinate și oferă clienților multe alte sortimente de pizza (vezi pliantul alăturat). Comenzile se pot face la telefon: 0731.726.975.