Până când polițiștii vor mai desfășura o acțiune ca cea de marți (detalii AICI), șoferii cu tupeu vor continua să forțeze trecerea pe pod, pe culoarea roșie, însă se întâmplă ca nu totdeauna acestora să le iasă “hoția”.

Ieri, un șofer care a crezut că e mai deștept decât toți ceilalți participanți la trafic și a încercat să treacă podul pe sensul de mers dinspre Onești, a fost nevoit să dea cu spatele câțiva zeci de metri buni, când s-a intersectat cu mașinile care veneau din față, având prioritate.

Asta nu a fost nimic însă pe lângă înjurăturile pe care și le-a luat de la șoferii care treceau pe lângă el. Unii dintre aceștia chiar au luat o atitudine amenințătoare, agitându-și pumnii strânși în momentul în care treceau prin dreptul șoferului indisciplinat.

“Nesimțiților ăstora ar merita să li se ia permisul pe un an, ca să se învețe minte! Stați să vedeți că sigur va ieși cu bătaie, la un moment dat!”, a comentat un șofer.

Nu mai puțin de 18 șoferi au fost lăsați fără permis de polițiștii rutieri oneșteni, în urma acțiunii de acum două zile de la podul peste râul Trotuș.

“La data de 13 august a.c., în intervalul orar 12-14, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Oneşti au acționat, pe raza municipiului, pentru combaterea accidentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță rutieră , îndeosebi respectarea de către participanţii la traficul rutier a culorii roşii a semaforului instalat la podul peste râul Trotuş de pe strada Mărăşeşti unde se efectuează lucrări de consolidare.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 9.280 de lei, dintre care 18 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și 4 pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute 18 permise de conducere”, se arată într-o informare a biroului de presă al IPJ Bacău.