O sală de clasă de la o şcoală din Bucureşti a fost transformată, din nou, într-un ring de box. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile amuzate ale colegilor. 

Incidentul ar fi avut loc la şcoala 88 din Capitală. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare, la indicaţiile unui alt coleg care filma întreaga bătaie.

Pe imaginile primite pe Fii Observator putem vedea cum niciunul dintre elevi nu cere ajutorul vreunui profesor, ci doar asistă la spectacolul violent. Scenele crunte s-au întâmplat într-o pauză.

„Treceţi la acţiune, vă rog! Hai, la fapte, nu la vorbe!”, este ceea ce le transmite colegul care filmează întreg incidentul regretabil. Ba mai mult, în momentul în care cineva doreşte să intervină, băiatul îşi îndeamnă colegii să le lase pe fete să se bată în continuare.

Incidentul vine după ce săptămâna trecută mai mulţi elevi de clasa a IX-a s-au bătut pe holurile unui liceu din Mioveni. La un moment dat, unul dintre băieţii implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn. (foto: captură video)

VEZI VIDEO AICI