Petrecerile corporate prind rădăcini și la Onești. Pentru al treilea an la rând, salariații companiei Smart Wood România și familiile lor au tras o distracție de zile mari la „Familiy Day”, petrecerea pe care compania le-o oferă înainte ca toți să plece în concediul de vară.

Vremea frumoasă, ziua liberă și dorința de a petrecere tradițional cu mici și bere i-a adunat din nou laolaltă pe salariații Smart Wood Onești. Locul petrecerii a fost și în acest an curtea unității, de pe strada Calea Adjudului.

A fost o petrecere pe cinste deopotrivă pentru cei mari și cei mici, cu bunătăți la grătar, bere rece și sucuri, toate asigurate de măcelăriile Roger&Bunghez, dar și jocuri și concursuri la care au participat, cu zâmbetul pe buze, și adulții.

„Eu zic că petrecerile astea sunt foarte bune, fiindcă ne ajută să socializăm, să ne cunoaștem mai bine colegii și să petrecem timp împreună într-un cadru lipsit de stres”, a spus un participant.

Devenită deja o tradiție, „Family Day” reprezintă doar unul dintre beneficii oferite de compania Smart Wood România angajaților săi și între care mai amintim: primă de concediu, de Paște și de Crăciun, orel sumplimentare plătite 200%, asigurare de sănătate privată pentru toată familia, ghiozdane cu rechizite oferite gratuit pentru copiii angajaților din învățământul primar.

Compania Smart Wood România este cel mai mare producător de bețe de lemn din industria alimentară. În România, compania cu capital francez deține două unități de producție, ultratehnologizate, la Onești și la Timișoara.

Printre numeroșii clienți pe care Smart Wood România îi are în portofoliu se numără și giganții Nestle și Unilever.