Elevii sunt criticați adesea și pe bună dreptate pentru comportamentul pe care îl au la școală, dar de multe se întâmplă ca și ei să devină victimele agresiunii verbale ori fizice ale cadrelor didactice ori ale personalului auxiliar.

Un astfel de caz s-a petrecut la Craiova, în primele zile de școală din 2019, unde elevii unei clase de a VIII-a de la școala “Gheorghe Bibescu” au ales să se mute într-un laborator de biologie, ca urmare a faptul că în clasa lor de cursuri caloriferele nu funcționau, și era foarte rece.

Schimbarea nu a fost deloc pe placul administratoarei şcolii. Furioasă, aceasta a intrat la o oră de curs şi le-a spus copiilor că nu merită să înveţe în condiţii mai bune, scrie observator.tv, citând Gazeta de Sud.

Când una dintre eleve spune că s-au mutat pentru că era frig în clasa lor, administratoarea școlii, foarte furioasă, i-a replicat: „Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!”.

Conducerea unităţii şcolare spune că a aflat de incident şi susţine că regretă comportamentul şi vocabularul administratoarei. (foto: captură youtube)

Cineva a filmat tot incidentul, iar imaginile au fost postate pe Facebook și pe Youtube  – VIDEO AICI