UPDATE – 12.14: Potrivit unor noi informații, în urma accidentului șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănit, fiind transportat la spital. Doi pasageri, de 27, respectiv 55 de ani, au ajuns și ei la spital, dar cu răni ușoare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Șoferul unui autoturism care circula pe DN12A, pe raza localității Straja, comuna Asău, a fost protagonistul unui accident spectaculos, după ce a zburat cu mașina câțiva metri buni de pe un pod.

Accidentul spectaculos a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată într-o curte din apropiere, iar pe imagini se aude mai întâi un scârțâit puternic de roți, apoi se observă cum mașina plonjează câțiva metri buni înainte de a se prăbuși pe pământ, la fel de zgomotos.

În ceea ce privește cauzele producerii sale, în timp ce mulți dintre cei care au vizionat imaginile pe rețelele de socializare sunt de părere că șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza vitezei prea mari, sunt și persoane care susțin că o explozie a unuia dintre pneuri ar fi provocat ieșirea în decor a mașinii. (sursa video: Mihai Rașca)