Tragedie în județul Iași, unde doi băcăuani, soț și soție, au murit într-un groaznic accident rutier care s-a produs joi, 8 iulie, în localitatea Miclăuşeni, comuna Butea. În accident au fost implicate două autoturisme: un Golf şi o autoutilitară, notează zdbc.ro.

Potrivit primelor informaţii, şoferul Golfului ar fi încercat o depăşire, dar nu a mai ajuns pe banda sa, izbind autoutilitara. Cele două persoane din maşină au fost găsite inconştiente şi încarcerate. S-a încercat resuscitarea lor, dar fără rezultate.

Potrivit ISU Iaşi, cele două victime au fost declarate decedate. Este vorba despre soferul maşinii Golf, în vârstă de 67 de ani şi sotia sa, în vârstă de 65 ani. Cei doi erau din Bacău.

A treia victimă a accidentului, conducătorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 ani, care a suferit un traumatism toraco-abdominal, va fi transportat la un spital din Iaşi.

O cameră de bord a unui participant la trafic a surprins momentul producerii accidentului rutier. Impactul a fost unul extrem de violent. (foto: zdbc.ro)