UPDATE – Purtător de cuvânt IPJ Vrancea: „Miercuri 27.09.2023, în jurul orei 10:40, un bărbat în vârstă de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Adjud, pe sensul către Bacău, a surprins și accidentat o femeie de 27 de ani care se angajase în traversare pe marcajul pietonal alături de doi minori de 3 și 5 ani.”

La accident ”au intervenit la solicitare un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) de urgență tip B și un echipaj SMURD de primul ajutor. Au fost identificate trei victime conștiente, o mămică cu doi copii de 3 și 5 ani. Mămica în vârstă de 27 de ani cu traumatism cranian și traumatism abdominal a fost preluată și transportată inițial la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Adjud. Ambii minori cu traumatisme craniene deschise au fost preluați și transportați la Centrul de Primiri Urgențe(CPU) al Spitalului Municipal Adjud. Din CPU Adjud cele trei victime ale accidentului rutier au fost preluate de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea și transportate la Spitalul Județean Focșani, la Unitatea de Primiri Urgențe( UPU)”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea pentru Ziarul de Vrancea.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident groaznic a fost surprins de o cameră de supraveghere, la Adjud. O mamă cu doi copii au fost loviți în plin de o mașină, în timp ce traversau trecerea de pietoni.

În imagini se observă cum șoferul care circulă pe banda de lângă axul drumului se oprește la trecere acordând prioritate mamei cu cei doi copii.

Nu la fel procedează și șoferul care circulă pe banda de lângă trotuar. Acesta își continuă drumul fără nici urmă de frânare și o lovește în plin pe femeia care se afla în traversarea străzii împreună cu copiii săi.

Din sursele Fii Informat Umbrărești, cele trei victime au ajuns la spital. Șoferul care a produs accidentul ar avea 84 de ani, conform aceleiași surse. (foto: captură video)

VEZI VIDEO AICI