Comuna Tg. Trotuș are din nou viceprimar, după ce Lenuța Postolache a fost repusă în funcție, în urma deciziei Tribunalului Bacău – Secția a II-a Civilă și de Contencios Administrativ și Fiscal și a abrogării hotărârii CL Târgu Trotuș, prin care fusese destituit. 

Lenuța Postolache, aleasă viceprimar al comunei Tg. Trotuș prin votul consilierilor locali după alegerile din iunie 2016, își pierduse funcția la mijlocul lui decembrie 2018, în urma unei hotărâri aprobate în cadrul Consiliului Local Tg. Trotuș.

Proiectul prin care Lenuța Postolache (PNL) a fost debarcată din funcție  în decembrie fusese inițiat de un număr de șapte consilieri și a trecut cu 10 voturi “pentru”, din totalul de 15 exprimate.

Demiterea Lenuței Postolache a fost posibilă și cu votul a doi colegi de partid în condițiile în care Consiliul Local Tg. Trotuș este format din 7 consilieri PNL, 5 PSD și 3 UNPR.

Primarul Adrian Forcoș, coleg de partid cu Lenuța Postolache, spunea la vremea respectivă că s-ar fi dorit schimbarea din funcție a “vicelui” – altfel un om foarte liniștit și dedicat – pentru a se lovi în el.