Șoferii oneșteni au scăpat de calvarul drumului de la ieșirea din oraș spre Adjud (Calea Adjudului), după ce administrația locală a reușit să determine Ministerul Transporturilor să toarne un covor asfaltic absolut necesar, în condițiile în care carosabilul era plin de găuri și reprezenta un real pericol pentru siguranța traficului. Iar în 2019, încă o porțiune de drum cu probleme, traficată intens de șoferii oneșteni, va fi reabilitată.

Este vorba despre porțiunea de drum de la ieșirea din Onești spre Brașov. Iar asta nu este totul, lucrările de reabilitare la drumul către Adjud urmând să continue în 2019.

„În 2019, vom continua investițiile începute pe DN 11, de la Onești la Poiana Sărată, unde vom trage un covor asfaltic. Totodată, tot de la Onești spre Adjud vom face asfaltare și vom continua și lucrările pe drumul Bacău-Moinești, unde s-au făcut reparații, dar acum vom interveni cu asfaltare. Toate aceste investiții se vor face din bugetul pe întreținere”, a declarat Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, pentru zdbc.ro.

Tot în 2019 urmează să înceapă și lucrările de construcție a centurii ocolitoare a municipiului Bacău, care va fi practic prima autostradă din Moldova. (sursa foto: zdbc.ro)