.

Alexandru Marcu, 25 de ani, este candidatul Uniunii Salvați România (USR) la Primăria Moinești, la alegerile pentru fotoliul de primar al municipiului Moinești. Alexandru Marcu este de profesie economist, este masterand în marketing și comunicare și se află la prima sa experiență politică, nefiind un “traseist”, ca mulți alții. Încă de mic copil am fost atras de mediul de afaceri, așa că, la vârsta de 19 ani, în paralel cu facultatea, am început un business în domeniul asigurărilor”, menționează candidatul USR la Primăria Moinești.

La lansarea candidaturii, Alexandru Marcu l-a avut alături pe liderul USR Bacău și totodată candidatul la Primăria Bacău, deputatul Lucian Viziteu.

“Ieri, 11 august 2020 a fost o zi mare pentru mine. A fost ziua în care, cu ocazia lansării candidaturii mele pentru funcția de primar al municipiului Moinești, au fost prezenți lângă mine prieteni dragi, colegi de partid și simpatizanți.

Emoțiile evenimentului au trecut, acum doresc să mulțumesc încă o dată domnului senator Radu Mihail, domnului deputat Lucian Daniel Stanciu Viziteu, colegilor și simpatizanților USR și vouă, dragi moineșteni pentru faptul că ați fost lângă mine încurajându-mă cu încredere.

Acum, la început de drum, vă adresez vouă, tuturor, un îndemn de susținere pentru transpunerea în fapte a proiectelor noastre, proiecte inspirate din nevoile reale ale oamenilor.

Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și vă invit pe toți să faceți parte din acest proiect frumos de renaștere a municipiului Moinești.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Alexandru Marcu.