Circa 100 de persoane și-au depus CV-urile de angajare la compania Autoliv în primele minute după ce funcționarii Primăriei Onești au amenajat în holul instituției publice urna mult așteptată.

dscn0065Și-au depus CV-urile oameni de toate vârstele, inclusiv pensionari care se apropiau bine de 70 de ani, dacă nu cumva aveau chiar mai mult de atât. Cei mai mulți dintre cei care și-au pus CV-ul la prima oră a zilei de luni, 14 noiembrie, au fost tineri cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani.

“Mi-am depus CV-ul în speranța că voi fi selectat de angajator și că voi avea o viață mai bună”, ne-a declarat unul dintre tinerii aspiranți la un job în cadrul viitorului punct de lucru al companiei Autoliv, în Onești, fără să realizeze probabil că afirmația sa aduce izbitor cu declarația unui politician, în zi de scrutin electoral.

dscn0066Urna promisă a fi instalată la Biblioteca Municipală “Radu Rosetti” din Onești nu era încă pe poziție, la ora 09.00 dimineața. De altfel, și urna din holul Primăriei Onești a fost gata la ora 09.05, deși în holul instituției erau destui oameni care așteptau să-și depună CV-urile încă de la ora 08.00.

Deschiderea unei linii de producție în Onești de către compania Autoliv a fost anunțată în premieră de publicația UNU PE TROTUȘ, joia trecută.

Autoliv este o companie multinațională cu sediul central în Suedia, care are zeci de mii de angajați (numai în România are peste 10.000) și care activează în industria componentelor auto, producând centuri de siguranță, generatoare de gaz pentru airbag, module de airbag, dar și airbaguri și volane.