Urmărire ca-n filme, duminică seară, pe DN 15, pe traseul Gârleni-Buhuși. Totul a început în jurul orei 20,45, în comuna Gârleni, unde polițiștii de la Rutieră din Buhuși efectuau un control de rutină. La un moment dat, aceștia au făcut semn să oprească unui autoturism BMW seria 5, însă șoferul a accelerat și și-a continuat drumul în mare viteză spre Buhuși, relatează realitateabacau.net.

În timpul urmăririi, polițiștii au somat de mai multe ori șoferul să oprească, însă acesta și-a văzut de drum, în ciuda faptului că oamenii legii au tras și câteva focuri de avertisment cu pistoalele din dotare. Până la urmă, când și-au dat seama că nu au nicio șansă în fața mașinii de peste 200 de cai-putere, polițiștii din Logan au fost nevoiți să abandoneze urmărirea.

Nu și cercetările, pentru că până la urmă l-au identificat pe șoferul fugar ca fiind un tânăr de 23 de ani, din Gârleni, care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru conducere fără permis și neoprire la semnalul agentului de poliție. (foto: realitateabacau.net)