Ioan Neculaie, fostul patron al echipei de fotbal FC Brașov, a fost dat în urmărire națională de Poliția Română, după ce a fost condamnat la închisoare și nu a fost găsit la domiciliu.

Conform site-ului Poliției Românie, Ioan Neculaie este dat în urmărire națională pentru un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

“Judecatoria Brașov l-a condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, precizează polițiștii.

Mai exact, vineri, Ioan Neculaie a fost condamnat de Curtea de Apel Brașov la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

După decizia instanței, poliția a mers la domiciliul omului de afaceri, dar nu l-a găsit.

Nu este prima dată când omul de afaceri încearcă să se sustragă de la executarea unei pedepse. Și în 2017 a trecut printr-un astfel de episod, el fiind prins în vama din Giurgiu, după ce fusese dat în urmărire generală. (sursa: stirileprotv.ro; foto mare: imagine ilustrativă)