UNU PE TROTUȘ este sursa numărul unu de informare pentru locuitorii Văii Trotușului! De aici și de oriunde!

UNU PE TROTUȘ a depășit toate barierele de audiență preconizate, ajungând la un număr-record de 56.075 de utilizatori unici pe luna iunie, deși portalul nu are încă un an de existență.

Ce înseamnă asta? 56.075 de oameni au accesat, cel puțin o dată, în perioada 1 iunie – 30 iunie 2017, site-ul www.unupetrotus.ro.

Cota portalului www.unupetrotus.ro a crescut constant de la lună la lună și și-a format deja un număr remarcabil de cititori fideli.

63% dintre cititorii ziarului au revenit în site accesând, CEL PUȚIN O DATĂ, www.unupetrotus.ro, în perioada menționată.

37% sunt, însă, utilizatori noi, ceea ce înseamnă că ziarul se află pe un trend ascendent, atrăgând noi cititori.

În total, cititorii obișnuiți (care realizează vizite constant), împreună cu cei care au accesat pentru prima dată portalul www.unupetrotus.ro, au generat 97.000 de vizitarori unici într-o singură lună (iunie)!!!

CIFRELE LUNII IUNIE:

Utilizatori unici (care au inițiat cel puțin o sesiune în intervalul de date menționat) – 56.075; 97.127 – cifră generată de google analytics, pentru intervalul 01-30 iunie 2017 (aici intră vizitatorii fideli, care accesează ziarul de mai multe ori pe zi);

Sesiuni (numărul total de sesiuni din intervalul de date. O sesiune reprezintă perioada de timp pentru care un utilizator interacționează în mod activ cu site-ul) – 110.514;

Afișări de pagină (reprezintă numărul total de pagini văzute): 162.473.

VĂ MULȚUMIM!