Un recidivist de 25 de ani din județul Bacău a fost trimis din nou în spatele gratiilor după ce a încercat să violeze o femeie, pe care a amenințat-o cu un cuțit, relatează stirileprotv.ro.

Victima a reușit să scape și să ceară ajutor, iar polițiștii au aflat că individul intrase în casă și peste alte familii, care, în urmă cu mai mulți ani, au depus mărturie împotriva lui.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și lista de acuzații este lungă.

Individul în vârstă de 25 de ani, trimis în spatele gratiilor pentru şase ani, fiind condamnat pentru viol, a fost eliberat în urmă cu două luni, mai scrie sursa citată.

De când s-a întors acasă a semănat teroare prin sat. Oamenii povestesc că a ameninţat că se va răzbuna pe cei care au depus mărturie împotriva lui şi chiar a intrat peste ei în casă. În vizorul lui s-a aflat inclusiv femeia care l-a acuzat atunci de fapte oribile.

“A zis că mă taie şi mă omoară. Când a scăpat la vreo săptămână gata. Am stat câteva zile prin păpuşoi am dormit. De trei săptămâni dorm prin păpuşoi tocmai pe pârâu. Toată ziua mă caută”, a mărturisit femeia.

“Poliţiştii au luat măsura reţinerii unui tânăr de 25 de ani bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente, ameninţare, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Acesta a fost prezentat instanţei care a dispus măsura reţinerii preventive pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru. (foto: captură Pro TV)

Articolul integral AICI