La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din Biroului Rutier Onești au depistat în trafic pe strada Republicii, din localitate, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 25 de ani din comuna Gura Văii.

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 10 Poliţie Rurală Onești, au depistat în trafic pe raza comunei Gura Văii, un autoturism la volanul căruia se afla același bărbat, de 25 de ani.

S-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date ale Poliţiei Române şi s-a stabilit faptul că avea dreptul de conducere suspendat ca urmare a infracţiunii săvârșite anterior.

Totodata, ținând cont de împrejurările săvârșirii faptelor, în data de 28 decembrie a.c. față de bărbatul în cauză s- a dispus măsura rețineri pe o perioada de 24 ore. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)