Tânăra de 28 de ani, care mai avea doi copii dintr-o relație anterioară, a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în apartamentul din nord-vestul Londrei în care locuia cu iubitul său. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost arestat de polițiștii englezi și urmează a fi judecat pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, relatează observator.tv.

Bărbatul și-a înjunghiat iubita de mai multe ori într-un acces de furie, scandalurile fiind, se pare, la ordinea zilei în apartamentul din nord-vestul Londrei, în care cei doi locuiau cu chirie.

Tânăra era însărcinată în șapte luni, ea purtând în pântec chiar copilul bărbatului acuzat de crimă.

Cei doi – Andra Hilițanu și Ioan Câmpeanu – se cunoșteau din copilărie, locuind în același cartier din Bacău, iar în urmă cu doi ani au devenit iubiți, chiar dacă bărbatul era căsătorit, mai notează sursa citată.

După ce au ales să plece în Marea Britanie, în urmă cu doi ani, pentru tânăra ucisă a început o viață plină de chinuri, după cum susține Ramona Hilițanu, sora Andrei: “E un bărbat foarte agresiv. Nu ne dădea voie să vorbim cu ea, o trimitea să facă prostituţie. A înjunghiat-o de mai multe ori. O maltrata. Când au ajuns paramedicii acolo, ea era decedată de 15 minute. A lăsat-o moartă în baie”.

În urma femeii ucise au rămas doi copii de 7 şi 9 ani, în timp ce familia acesteia a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul oamenilor, pentru repatriere şi înmormântare, mai informează observator.tv.

Sursa foto: captură observator.tv