La data de 24 iulie a.c. poliţiştii Postului de Poliţie Sănduleni s-au sesizat despre faptul că în cursul nopţii precedente, un tânăr de 17 ani, din localitate, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra volanului şi a intat în coliziune cu poarta unui imobil.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat că proprietarul autoturismului i-a încredinţat tânărului maşina cu bună ştiinţă, cunoscând faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane, despre care ştie că deţine permis de conducere.

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Dofteana a fost depistat pe raza localităţii Târgu Trotuş în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.(sursa: IPJ Bacău)