Andrei Ambăruș, un tânăr chitarist foarte talentat din Comănești, elev la Colegiul Tehnic “Dimitrie Ghika”, a ajuns să fie promovat de o renumită casă de discuri din Statele Unite.

Music Crowns Academy este o casă de discuri independentă, care promovează în special tinerii talentați, pe care îi ajută să aibă o audiență cât mai mare. Iar Andrei Ambăruș corespunde perfect profilului, artistul în devenire din Comănești făcându-se deja remarcat, în multe ocazii, pentru măiestria cu care mânuiește chitara.

Chitaristul Andrei Ambăruș este membru al trupei rock Got-X, cu care a susținut numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate. Andrei și colegii săi de trupă au avut o apariție absolut încântătoare în cadrul unui renumit festival de profil din Germania, de la Bochum, în decembrie 2018 (vezi afiș), dar fiecare reprezentație oferită de tânărul chitarist din Comănești este memorabilă.

Nu este prima dată când Andrei Ambăruș este difuzat de Music Crowns Academy. Prima dată s-a întâmplat în urmă cu 4 ani, reprezentanții casei de discuri americane fiind încă de atunci impresionați de talentul lui Andrei, în care au văzut un foarte mare potențial.

O astfel de difuzare și promovare de care se bucură Andrei Ambăruș echivalează, în domeniul muzical, cu un mare premiu la o olimpiadă internațională.

Cover-ul său după Blue Monday al lui Vito Bratta, înregistrat într-un studio de profil, este extrem de apreciat printre iubitorii de gen.