La data de 25 decembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Oneşti au depistat în flagrant un bărbat de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării bărbatului în cauză cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

……..

La data de 26 decembrie a.c, în jurul orei 04.30, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în flagrant un tânăr, de 25 de ani, din comuna Cleja, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

…..

La data de 27 decembrie a.c., poliţiştii oneşteni au depistat în flagrant un tânăr de 23 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)