Lanțul de hipermarketuri Lidl, parte a grupului german Schwarz Gruppe, face angajări în această perioadă în 30 orașe din România, pe poziții foarte diverse, de la vânzători la manageri de magazin.

Printre orașele în care Lidl face angajări se numără și Onești (unde Lidl deține două magazine) și municipiul Bacău.

La Onești este disponibil un post de vânzător pentru magazinul de pe strada Cireșoaia nr. 7 bis (lângă fostul birou de Relații Clienți al E.On), în timp ce în Bacău există oferte pentru magazinele situate pe strada Mioriței, strada IL Caragiale și strada Republicii.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajți de la Lidl, unii dintre vânzătorii cu experiență ajung să câștige chiar și salarii de peste 4.000 de lei net pe lună.

De exemplu, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un începător nu ia aceeași bani, dar poate crește rapid. Potrivit aceleiași surse, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 2.540 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 400 de lei pe an. (foto: imagine ilustrativă)

Detalii despre posturile oferite de Lidl în Onești, Bacău dar și la Adjud – AICI