De la 1 iulie, LIDIA CRISTEA a preluat conducerea și întreg salonul FREE STYLE din strada Radu Rosetti nr. 5, din Onești. Cu mult entuziasm și o experiență de peste 20 ani în domeniul de beauty, Lidia Cristea își propune să vină cu un proiect nou, un salon de beauty menit să ofere clienților servicii complete de înfrumusețare, de cea mai buna calitate.

„În curând ne veți găsi în noua locație, mult mai accesibilă pentru dumneavoastră, în zona centrală a orașului. Un spațiu extins, cu o echipă mult mai mare de oameni pasionați pentru frumos! Noi căutăm în permanență să ne îmbunătățim serviciile și să vă oferim dumneavoastră o experiență cât mai plăcută, astfel încât noul salon vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii de calitate la prețuri corecte. Adăugați aici calitatea, respectul și pasiunea și veți obține rețeta perfectă! Vă pregătim multe noutăți!”, a spus Lidia Cristea.

În aceste condiţii, inaugurarea noului salon de înfrumuseţare nu se va lăsa mult aşteptată, în cadrul unui eveniment ce nu trebuie ratat!

„Toamna aceasta ne găseste în renovări, şi iarna într-o locaţie nouă!

Atât eu cât şi colega mea, Adriana Rusu, suntem în continuare la aceeaşi locaţie cu care v-am obişnuit, din strada Belvedere nr. 7, Oneşti, până finalizăm noul salon unde urmează să ne mutăm în decembrie”, a mai precizat Lidia Cristea, care a transmis şi un mesaj: „Dorim să vă asigurăm că vom rămâne în continuare cum ne ştiţi: în slujba frumuseţii dumneavoastră! Vă aşteptăm cu drag!”

Pentru programări vă aşteptăm în salon sau la numărul de telefon: 0723 44 22 44