Omul de afaceri Omer Susli, fostul proprietar al reţelei de bricolaj Praktiker, deschide pe 22 noiembrie primul magazin din reţeaua de mobilă şi decoraţiuni de interior Homelux, scrie zf.ro.

Primul magazin HomeLux va fi deschis la Ploieşti, pe locul fostului magazin Praktiker din oraş (pe DN 1 Ploiești – Brașov, la km 6), care a fost închis de britanicii de la Kingfisher, cei care au cumpărat toată rețeaua Praktiker, alături de magazinele de la Bacău și Focșani.

“Omer Susli spunea recent că Kingfisher a cumpărat anul trecut doar magazinele Praktiker, iar terenurile pe care se aflau unele dintre ele le deţinea omul de afaceri. Astfel, după ce au hotărât să închidă cele trei unităţi (n.r. – de la Bacău, Focșani și de la Ploiești), el a rămas cu spaţiile”, mai scrie sursa citată.

Astfel, în locul magazinului Praktiker de la Bacău, este foarte posibil să apară un magazin Homelux.

După vânzarea reţelei Praktiker către britanicii de la Kingfisher, Omer Susli a pus bazele HomeLux, un concept de magazine în care se va vinde în principal mobilă, alături de produse de casă, grădină, bucătărie, baie şi decoraţiuni interioare. (sursa foto: zf.ro)