O bătrână de 88 de ani din Bacău s-a trezit în toiul nopţii cu un individ în casă care, după ce a ameninţat-o cu moartea, i-a cerut toţi banii. Cu 30 de mii de lei a fugit bărbatul din casa victimei. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma tâlharului, relatează stirileprotv.ro.

Bătrâna locuieşte singură de un an de zile de când a rămas văduvă, iar copiii au grijă de ea. Femeia povesteşte înfricoşată cum, în miezul nopţii, o persoană mascată a intrat peste ea în casă şi i-a cerut banii.

Valeria Popa, victimă: ”A sărit gardul şi m-a trântit aici. S-a trântit în uşă şi m-am trezit cu el în casă. Avea o geacă cu glugă şi gluga o avea pe cap şi cu şiretul legat la nas. Să îi dau banii să se ducă să bea.”

Hoţul a cotrobăit prin toată casa, iar când a dat peste economiile femeii i-a zis că o s-o omoare dacă strigă după ajutor.

Imediat după plecarea lui, bătrâna, care se deplasează cu mare greutate, a reuşit să se ducă până la o vecină şi să anunţe jaful.

Vecinii stau cu teamă pentru ca tâlharul este încă în libertate.

Atacul a fost dat chiar în ziua în care poştaşul aduce pensia.

Criminaliştii au cercetat în amănunt zona şi au ridicat probe care să îi ajute să-l prindă cât mai repede pe suspect. (foto: imagine ilustrativă)