Un cadavru aflat în stare avansată de descompunere a fost observat, miercuri, în canalul de pe râul Bistrița, în județul Bacău.

Trupul neînsufleţit a fost adus la mal de pompieri şi predat anchetatorilor de la Poliţie, care au stabilit că este vorba despre trupul unui bărbat de 66 de ani, din comuna Mărgineni.

„La data de 30 Aprilie a.c, polițiștii Compartimentului de Ordine Publică Bacău au fost sesizați prin 112, de către un bărbat de 57 de ani, din comuna Letea-Veche, cu privire la faptul că, a observat un cadavru în canalul de pe râul Bistrița.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele verificări au stabilit că ar fi vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50-60 de ani, aflat în stare avansată de descompunere.

Pompierii au procedat la scoaterea cadavrului din râu, ulterior fiind transportat la morgă in vederea efectuării necropsiei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat iniţial autorităţile. (foto: imagine ilustrativă)