Bătrânul s-a împiedicat și a căzut cu capul de asfalt în timp ce se deplasa către un taxi, în zona pieței agroalimentare, după ce își făcuse cumpărăturile.

Nefericitul incident s-a petrecut ieri după-amiază (n.r. – joi, 30 august). Bărbatul trăgea după el un cărucior de cumpărături, dar când mai avea de parcurs doar câțiva metri până la taxi, s-a împiedicat și a căzut direct în cap.

Comercianții din zona pieței agroalimentare din Onești au surprins întreaga scenă și pentru câteva fracțiuni de secundă nu au avut nicio reacție, fiind îngroziți de cele întâmplate. Apoi, unul dintre ei a pus mâna pe telefon și a apelat numărul unic de urgență “112”.

La fața locului a sosit imediat un echipaj SMURD, care i-a acordat bărbatului îngrijirile medicale necesare. Bătrânul a fost preluat și transportat la spitalul din Onești, pentru investigații medicale suplimentare.

Bătrânul le-a spus oamenilor că locuiește singur și că nu are pe cine să anunțe de necazul pățit.

“Este posibil să i se fi făcut rău de la căldură și să fi amețit, fiindcă altfel nu-mi explic cum s-a putut împiedica. Îmi pare un domn încă în putere, chiar dacă nu mai e la prima tinerețe. Din păcate, asistăm aproape zilnic la astfel de scene. Sunt mulți bătrâni în oraș care nu au pe nimeni și trebuie să vină ei singuri până la piață, ca să-și ia câte ceva de mâncare”, a comentat un comerciant.

În locul căzăturii a rămas o baltă de sânge.