La data de 8 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Târgu-Ocna au fost sesizați de către o femeie de 61 ani, din Slănic-Moldova, despre faptul că în urmă cu o zi, în timp ce se afla în interiorul unui magazin, i-a fost sustras un portofel ce conţinea documente de identitate şi o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că partea vătămată, după ce a făcut cumpărături la un magazin din Târgu Ocna, la plecare și-a uitat portofelul în coşul de cumpărături. Ulterior, o persoană de sex masculin, care venise la cumpărături, a luat coşul în care se afla portofelul persoanei vătămate, pe care și l-a însușit.

În baza investigaţiilor efectuate polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 47 ani din Oneşti. Acesta a predat organelor de poliţie portofelul care a fost restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţunii de furt. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)